Reflekterande tak med lång livslängd och stora energibesparingar

Tack vare den revolutionerande takduken Derbibrite kan du få ett tak som håller länge och sparar energiförbrukningen i din byggnad. Ett tak med passiv kylning bidrar till ett bättre inomhusklimat då temperaturen inomhus på ett naturligt sätt blir lägre. I sin tur påverkar det även energiförbrukning i fastigheten då AC-anläggningar och dylikt inte längre måste arbeta lika hårt. På så sätt sparas resurser, energi och pengar. Ett tak med takpapp som helt enkelt gör gott för både människan och miljön!

Ett gott inomhusklimat främjar hälsa och välmående hos människan. Genom att välja ett reflekterande tak med Derbibrite som tätskikt gör du en god gärning för klimatet både ute och inomhus!

Fler fördelar med reflekterande tak

Du får ett estetiskt tilltalande tak plus med många andra fördelar som bland annat att det kräver minimalt med underhåll på grund av dess motståndskraft mot kemikalier, nedfall, oljor och fett. Det är även multifunktionellt och flexibelt att applicera på många ytor då det har en låg vikt med hög formbarhet. Utöver det är dessa papptak även extremt tåliga mot brand och organiska angrepp. Med ett tak belagt med takpapp får du flera fördelar i ett och samma tak.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!