Tak som varar länge

Tak med kvalitet! Tak som varar länge! Det får du med membranet Derbigum SP, en takbeläggning av hög kvalitet som sticker ut på marknaden, tack vare sina många egenskaper som alla tillsammans ger dig ett tak som få konkurrenter kan mäta sig med.

Kombinationen mellan membranets tjocklek i kombination med den dubbla förstärkningen är en av framgångsfaktorerna som ger ett resultat av ett tak med en livslängd på upp till 45 år.

Att detta takmembran gör att du får ett tak som håller länge är kanske en av de allra största fördelarna men det är långt ifrån den enda fördelen. Till listan kan också läggas till att du får ett tak som ger dig skydd mot alla de problem som ett tak får utstå. Problem med hagel, snö, hög belastning, allt detta slipper du.

Robust, återvinningsbart och nästintill helt underhållsfritt. Vad mer kan man begära av ett tak?

Dessutom är detta ett tak för lämpar sig för såväl bostadshus och altaner som kommersiella fastigheter och industrier. Starkt, tåligt men samtidigt mjukt och smidigt. Kombinationen är oslagbar!

Vill du ha ett kvalitetstak som håller länge, är motståndskraftigt, 100% återvinningsbart och med minimalt underhåll? Ja, då är valet enkelt! Våra tak har allt detta och lite till.

Certifieringar:

  • certifierat enligt ISO 9002
  • miljöcertifiering ISO 14001 och EMAS
  • ett unikt miljösystem där 100% av tillverkningsspillet kan återanvändas. Även förbrukade tak samt spill vid läggningen kan fullt återanvändas i tillverkningen.
  • Uppfyller samtliga krav för klass T takläggning enligt Broof (t2)
Produktblad (pdf)