Parkeringsdäck

För parkeringsdäck krävs ett tätskikt som är robust och rejält. Membranisoleringen Derbigum GC är utan tvekan det mest robusta och kraftigaste som finns att tillgå på marknaden. Membranet är speciellt framtaget för att stå emot kraftiga påfrestningar som förekommer inom exempelvis byggindustrin, på parkeringsplatser och parkeringstak. Derbigum GC kan även användas på industri- och bostadstak för att säkerställa ett optimalt skydd.

Tätskikt för parkeringsdäck

Derbigum GC gör ditt tak motståndskraftigt mot tung trafik, inverkan av saltlösningar och inträngande vatten som i sin tur förlänger livslängden på parkeringsdäcket trots daglig tung påfrestning. Investeringen av ett hållbart tätskikt på parkeringsdäcket ger dig en garanterad livslängd på över 40 år!

Membranisolering

Taket appliceras snabbt med låga och konkurrenskraftiga hanteringskostnader. Taket är multifunktionellt och lämpar sig för både nybyggnationer och renoveringar. Materialet kan beläggas med asfalt, plattor och även jord. Derbigum GC är ett robust och rejält tätskikt till parkeringsdäck som dessutom är problemfritt, varar länge och låter dig sparar pengar!

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!