Smarta tak

Vi har lagt tak från Derbigum i över 40 år. Taken har ett av de bästa tätskikten på marknaden samtidigt som de hela tiden utvecklar mer hållbara och miljövänliga lösningar med hjälp av innovativt material utan att tumma på de traditionella täta egenskaperna. Tätskikten från Derbigum är helt återvinningsbara, kräver minimalt underhåll och har en dokumenterad livslängd på 40 år.

Takrenovering

Investera i din fastighet genom en takrenovering och öka livslängden och funktionalitet på ditt tak avsevärt. Det är en viktig åtgärd för att säkerställa att ditt tak fortsätter att skydda din byggnad mot väderpåverkan och vattenskador. En välgjord takrenovering kan förbättra energieffektiviteten, öka fastighetens värde och minska behovet av framtida reparationer.

Vi erbjuder professionell takrenovering med fokus på hög kvalitet och långvarigt resultat. Vi använder högkvalitativa material och beprövade tekniker för att förnya och förstärka ditt tak. Lita på oss för att förvandla ditt tak till en säker, pålitlig och vacker komponent i din byggnad.

Lägga om tak efter dina behov

Investera i ett nytt tak på din fastighet och förbättra energieffektiviteten i byggnaden samt ge det en estetisk uppgradering.

Vi är experter på att lägga om tak och vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina behov. Vi använder högkvalitativa material och erfarna takläggare för att säkerställa en hållbar och snygg takläggning. En väl utförd takinstallation minskar risken för läckage och vattenskador, minskar energikostnader och ökar fastighetens värde. Låt oss ta hand om ditt tak och ge det nytt liv samtidigt som du investerar i långsiktig säkerhet och komfort för din fastighet.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!