Takarbeten i Vittsjö – Din pålitliga takläggare

Vårt företag är din pålitliga takläggare i Vittsjö, dedikerad att använda högkvalitativa materialmed fokus på hållbarhet. Våra skickliga takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att kunna erbjuda den bästa servicen till våra kunder. Vi är baserade i Markaryd men utför takarbeten i Vittsjö och omkringliggande områden. Vi erbjuder olika takläggningslösningar med olika funktioner, inklusive ekologiska tätskikt, tätskikt som binder Co2, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och naturligtvis klassiska tak med minimalt underhåll och mer. Oavsett byggnadsstruktur och behov har vi en lösning för dig.

Hållbara tak som varar

Vi använder högkvalitativa och hållbara produkter från Derbigum, såsom tätskikt och takpapp. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år med en 20-årig garanti genom dem. Derbigum fokuserar på återvinning och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept. 

Markaryds Tak har varit takläggare med Derbigum-produkter i över 40 år och besitter en lång erfarenhet av deras produkter och tjänster. Dessutom har vi över 50 års erfarenhet inom branschen. Som kund kan du känna dig trygg när du anlitar oss eftersom vår gedigna kunskap garanterar att vi vet vad som krävs för att ge dig ett kvalitativt tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt taklösning för din fastighet, anpassad efter dina specifika behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!