Takomläggning i Vinslöv

Vi är det lokala takläggningsföretaget i Vinslöv som använder högkvalitativa material och sätter stort fokus på hållbarhet. Våra takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att kunna erbjuda bästa möjliga service till våra kunder. Vi har sitt säte i Markaryd men utför takarbeten i Vinslöv med omnejd. Vi erbjuder olika takläggningslösningar som passar olika behov, inklusive ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och klassiska tak med minimalt underhåll med mera. Vi har en lösning för varje byggnad och krav.

Hållbara taklösningar

Vi använder högkvalitativa och hållbara produkter från Derbigum, såsom tätskikt och takpapp. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år med en 20-årig garanti genom dem. Derbigum fokuserar på återvinning och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept.

Vi på Markaryds Tak har använt Derbigums takprodukter i över 40 år och har omfattande erfarenhet av deras material och tjänster. Med över 50 års erfarenhet inom branschen kan du vara trygg när du anlitar oss, eftersom vi har den gedigna kunskapen som krävs för att leverera ett bra takarbete. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta taklösningen för din fastighet, helt anpassat efter dina behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!