Din pålitliga takläggare i Vallåkra

Vi är ditt lokala takläggningsföretag i Vallåkra, dedikerade till att erbjuda högkvalitativa tak med fokus på hållbarhet. Våra erfarna takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att kunna ge våra kunder den bästa servicen möjligt. Med vår bas i Markaryd utför vi takarbete i Vallåkra och närliggande områden. Vi har ett brett utbud av taklösningar med olika funktioner, inklusive ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och klassiska tak med minimalt underhåll, med mera. Vi har en passande lösning för varje typ av konstruktion och behov.

Hållbara tak som står sig över tid

Vi använder högkvalitativa produkter från Derbigum, såsom tätskikt och takpapp. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år med en 20-årig garanti genom dem. Derbigum fokuserar på återvinning och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept.

Vi på Markaryds Tak har varit experter på Derbigums tak i över 40 år och har gedigen erfarenhet av deras produkter och tjänster. Med över 50 års erfarenhet inom branschen kan du känna dig trygg när du anlitar oss. Vi har den kunskap som krävs för att säkerställa ett utmärkt tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt taklösning för din fastighet, skräddarsydd efter dina specifika behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!