Takläggare i Tyringe – Din lokala expert på takarbete

Vi är stolta att vara din pålitliga takläggare i Tyringe som alltid strävar efter högkvalitativt material och hållbara lösningar. Våra skickliga takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen. Med utgångspunkt från Markaryd utför vi takläggningsprojekt i Tyringe och dess omgivningar. Vi erbjuder ett brett utbud av taklösningar, inklusive ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck samt klassiska tak med minimalt underhåll och mycket mer. Vi har en lösning för varje konstruktion och behov.

Tak som varar länge är vår specialitet. Vi samarbetar med Derbigum och använder deras högkvalitativa och hållbara tätskikt och takpapp Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år med en 20-årig garanti genom dem. Derbigum fokuserar på återvinning och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept. Derbigum är en pålitlig partner som tar ansvar för miljön och erbjuder en unik kvalitetsstandard.

Vi på Markaryds Tak har arbetat med Derbigums takprodukter i över 40 år och har en lång erfarenhet inom branschen i över 50 år. När du anlitar oss kan du vara trygg i att vi har gedigen kunskap om vad som krävs för att skapa ett bra tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt taklösning för ditt fastighetsbehov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!