Takläggning i Traryd – Lokala experter med fokus på hållbarhet

Vi är specialiserade takläggare i Traryd och vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa takarbeten med material av bästa kvalitet och med en stark hållbarhetsprofil. För att uppnå detta kontinuerligt utbildar vi våra takläggare så att de kan erbjuda den bästa servicen till våra kunder. Med utgångspunkt i Markaryd utför vi takarbeten i Traryd och dess omgivningar. Vi kan erbjuda flera olika lösningar inom takläggning som inkluderar ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och även klassiska tak med minimalt underhåll, och mycket mer. Vi har en lösning för varje typ av konstruktion och behov.

Långvariga taklösningar

Vi använder högkvalitativa och hållbara produkter från Derbigum, inklusive tätskikt och takpapp, för våra takprojekt. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år med en 20-årig garanti genom dem. Derbigum fokuserar på återvinning och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept.

Med över 40 års erfarenhet av att använda Derbigums takprodukter och över 50 års erfarenhet inom branschen kan du vara trygg när du väljer oss som din takläggare. Vi har gedigen kunskap om vad som krävs för att få ett bra tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den optimala taklösningen för din fastighet, helt anpassad efter dina behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!