Takläggning i Tormestorp – Lokala experter för ditt takarbete

Vår takläggarfirma i Tormestorp är specialiserad på att erbjuda högkvalitativt takarbete med fokus på hållbarhet. Våra skickliga takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att säkerställa bästa möjliga service till våra kunder. Med bas i Markaryd utför vi takarbeten i Tormestorp och närliggande områden. Vi tillhandahåller olika lösningar inom takläggning, inklusive ekologiska tätskikt, tätskikt som binder Co2, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck samt klassiska tak med minimalt underhåll och mer. Vi har en lösning för varje takkonstruktion och behov.

Långvariga taklösningar

Vi använder högkvalitativa produkter från Derbigum, såsom tätskikt och takpapp, för vårt takarbete. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år med en 20-årig garanti genom dem. Derbigum fokuserar på återvinning och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept.

Vi på Markaryds Tak har använt Derbigums takprodukter i över 40 år och har omfattande erfarenhet av deras produkter och tjänster. Med över 50 års erfarenhet i branschen kan du känna dig trygg när du väljer oss för ditt takarbete. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den rätta taklösningen för din fastighet, baserat på dina specifika behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!