Takarbeten i Strövelstorp – Din pålitliga takläggare

Vi är det lokala företaget i Strövelstorp som specialiserar oss på takläggning av högsta kvalitetmed en stark inriktning på hållbarhet. Våra erfarna takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att kunna erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen. Vi är baserade i Markaryd men utför takarbeten i Strövelstorp och närliggande områden. Vi erbjuder en rad olika lösningar inom takläggning för att passa olika behov och funktioner, inklusive ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck samt klassiska tak med minimalt underhåll och mer. Vi har en lösning för varje byggnad och efterfrågan.

Tak som håller länge

Vi använder högkvalitativa produkter från Derbigum, inklusive tätskikt och takpapp. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år med en 20-årig garanti genom dem. Våra tak tillverkas med fokus på hållbarhet och återvinning, då vissa av tätskikten är 100% återvinningsbara. Genom Derbigums unika kvalitetskoncept tar de ett stort miljöansvar.

Vi på Markaryds Tak har i över 40 år lagt tak från Derbigum och besitter en lång erfarenhet av deras produkter och tjänster. Vi har också över 50 års erfarenhet inom branschen. Som kund kan du känna dig trygg när du väljer oss, eftersom vår gedigna kunskap garanterar att vi vet vad som krävs för ett utmärkt takresultat. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta taklösningen för din fastighet, skräddarsydd efter dina behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!