Takläggning och Takarbeten i Strömsnäsbruk, lokala experter på hållbarhet

Vi är stolta att vara dina pålitliga takläggare i Strömsnäsbruk, som alltid använder högkvalitativt material och prioriterar hållbarhet. Våra skickliga takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att säkerställa bästa möjliga service till våra kunder. Med bas i Markaryd utför vi takarbeten i Strömsnäsbruk och närliggande områden. Vi erbjuder ett brett utbud av taklösningar som passar olika behov, inklusive ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och klassiska tak med minimalt underhåll, med mera. Oavsett din byggnadskonstruktion och behov har vi en lösning för dig.

Långvariga taklösningar

Vi arbetar med Derbigum, en tillverkare av högkvalitativa och hållbara tätskikt och takpapp. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år med en 20-årig garanti genom dem. Derbigum fokuserar på återvinning och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept.

Vi på Markaryds Tak har i över 40 år lagt tak med Derbigums produkter och tjänster, och har över 50 års erfarenhet inom branschen. Du kan känna dig trygg när du anlitar oss, eftersom vi har gedigen kunskap och vet vad som krävs för att få ett bra tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt taklösning för din fastighet, helt anpassad efter dina behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!