Takläggare i Stoby – Professionellt takarbete med hållbarhet i fokus

Vi är stolta att vara din lokala takläggare i Stoby och vi strävar efter att erbjuda högkvalitativt material och en stark inriktning mot hållbarhet. Våra skickliga takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att säkerställa att vi kan erbjuda den bästa möjliga servicen till våra kunder. Även om vårt företag är baserat i Markaryd, utför vi takarbeten i Stoby och närliggande områden. Vi har flera alternativ inom takläggning med olika funktioner, inklusive ekologiska tätskikt, tak som möjliggör vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och naturligtvis klassiska tak med minimalt underhåll och mer. Vi kan erbjuda en lösning för varje konstruktion och behov.

Långvariga taklösningar

Vi arbetar med högkvalitativa och hållbara produkter från Derbigum, såsom tätskikt och takpapp. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år med en 20-årig garanti genom dem. Derbigum fokuserar på återvinning och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept.

På Markaryds Tak har vi lagt tak från Derbigum i över 40 år och har omfattande erfarenhet av deras produkter och tjänster. Dessutom har vi över 50 års erfarenhet inom branschen. När du anlitar oss kan du känna dig trygg då vi med vår gedigna kunskap garanterat vet vad som krävs för att få ett bra tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta taklösningen för din fastighet, baserat på dina specifika behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!