Takläggare i Sösdala – Erfarna och Hållbara Taklösningar

Vi är din pålitliga takläggare i Sösdala som fokuserar på högkvalitativt arbete och hållbara materialval. Våra skickliga takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att kunna erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen. Utgångspunkten för vårt arbete är i Markaryd, men vi utför takarbeten i Sösdala och omkringliggande områden. Vi erbjuder olika lösningar inom takläggning med olika funktioner, inklusive ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och naturligtvis klassiska tak med minimalt underhåll och mer. Oavsett byggnadskonstruktion och behov har vi en lösning för dig.

Tak som håller länge är vår specialitet. Vi använder högkvalitativa och hållbara produkter från Derbigum, såsom tätskikt och takpapp. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år med en 20-årig garanti genom dem. Derbigum fokuserar på återvinning och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept.

På Markaryds Tak har vi över 40 års erfarenhet av att lägga tak från Derbigum och över 50 års erfarenhet inom branschen. Med vår gedigna kunskap kan du som kund känna dig trygg närdu anlitar oss, eftersom vi vet vad som krävs för att skapa ett kvalitativt tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt taklösning för din fastighet, som är skräddarsydd efter dina specifika behov

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!