Takarbete i Skånes-Fagerhult av erfarna takläggare

Vi är det lokala takläggarföretaget i Skånes-Fagerhult som fokuserar på högkvalitativa material och hållbarhet. Våra skickliga takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att kunna erbjuda bästa möjliga service till våra kunder. Vi är baserade i Markaryd men utför takläggningsprojekt i Skånes-Fagerhult och dess omgivningar. Vi erbjuder ett brett utbud av taklösningar med olika funktioner, såsom ekologiska tätskikt, tätskikt som binder Co2, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och även klassiska tak med minimalt underhåll med mera. Vi har en lösning som passar varje konstruktion och behov.

Hållbara tak som varar länge

Vi använder högkvalitativa produkter från Derbigum, såsom tätskikt och takpapp, i vårt arbete. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år med en 20-årig garanti genom dem. Derbigum fokuserar på återvinning och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept.

Med över 40 års erfarenhet av att lägga tak från Derbigum och över 50 års erfarenhet inom branschen kan vi på Markaryds Tak garantera att vi vet vad som krävs för att skapa ett bra tak. Som kund kan du känna dig trygg när du väljer oss, eftersom vår gedigna kunskap säkerställer att vi kan hjälpa dig att hitta rätt typ av tak för din fastighet, baserat på dina specifika behov. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta det perfekta taket för dig.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!