Takläggning i Sjörröd – Lokala experter på hållbara taklösningar

Vi är specialiserade takläggare i Sjörröd och fokuserar på att erbjuda högkvalitativa tak med lång hållbarhet. Vårt team av takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att kunna ge våra kunder den bästa servicen. Vi är baserade i Markaryd men utför takarbeten i Sjörröd och närliggande områden. Vårt utbud av takläggning inkluderar olika funktionella lösningar, såsom ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck samt klassiska tak med minimalt underhåll och mycket mer. Oavsett konstruktion eller behov har vi en lösning för dig.

Långvariga taklösningar

Vi arbetar med högkvalitativa produkter från Derbigum, inklusive tätskikt och takpapp. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år med en 20-årig garanti genom dem. Derbigum fokuserar på återvinning och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept.

Vi på Markaryds Tak har över 40 års erfarenhet av att använda Derbigums produkter och tjänster, och totalt över 50 års erfarenhet i branschen. Du kan känna dig trygg när du anlitar oss, då vi med vår gedigna kunskap vet exakt vad som krävs för att skapa ett kvalitativt tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta taklösningen för ditt fastighetsbehov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!