Takarbeten i Ryssby: Hållbar takläggning med högkvalitativa material

Vi är dina pålitliga takläggare i Ryssby, dedikerade till att erbjuda takläggning av högsta kvalitet och fokuserade på hållbara lösningar. Våra skickliga takläggare genomgår kontinuerligutbildning för att kunna erbjuda bästa möjliga service till våra kunder. Utgående från Markaryd, utför vi takarbeten i Ryssby och närliggande områden. Vi erbjuder ett brett spektrum av takläggningstjänster som inkluderar ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och självklart även klassiska tak med minimalt underhåll med mera. Oavsett din konstruktion och behov har vi en lösning för dig.

Långvariga taklösningar

Vi arbetar med högkvalitativa och hållbara produkter från Derbigum, såsom tätskikt och takpapp. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år, och vi erbjuder en 20-årig garanti. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år med en 20-årig garanti genom dem. Våra tak tillverkas med fokus på hållbarhet och återvinning, då vissa av tätskikten är 100% återvinningsbara. Genom Derbigums unika kvalitetskoncept tar de ett stort miljöansvar.

På Markaryds Tak har vi i över 40 år arbetat med Derbigums tak och har omfattande erfarenhet av deras produkter och tjänster. Med över 50 års erfarenhet inom branschen kan du känna dig trygg när du anlitar oss. Vi har gedigen kunskap och vet exakt vad som krävs för att ge dig ett utmärkt tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt typ av tak för din fastighet, skräddarsytt efter dina behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!