Kvalitetsinriktade takläggare för takarbeten och tagomläggningar i Rydebäck

Vi är specialister på takläggning och takomläggningar i Rydebäck, och vi strävar alltid efter att använda material av högsta kvalitet med fokus på hållbarhet. Våra skickliga takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att kunna erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen. Utgångspunkten för våra tjänster är Markaryd, men vi utför takarbeten i Rydebäck och närliggande områden. Vi erbjuder olika lösningar inom takläggning för att möta olika behov, inklusive ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och naturligtvis klassiska tak med minimalt underhåll med mera. Oavsett vilken typ av konstruktion eller behov du har, har vi en lösning för dig.

Långvariga taklösningar

Vi arbetar med högkvalitativa och hållbara produkter från Derbigum, inklusive tätskikt och takpapp. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år med en 20-årig garanti genom dem. Derbigum fokuserar på återvinning och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept.

Vi på Markaryds Tak har använt Derbigums produkter i över 40 år och har omfattande erfarenhet av deras produkter och tjänster. Med över 50 års erfarenhet inom branschen kan du känna dig trygg när du väljer oss för ditt takprojekt. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt typ av tak för din fastighet, baserat på dina specifika behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!