Takarbeten i Påarp – Din pålitliga takläggare

Vi är ett pålitligt takläggareföretag i Påarp, dedikerade till att erbjuda högkvalitativt material och hållbara lösningar. Våra skickliga takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att kunna erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen. Med bas i Markaryd utför vi takarbeten i Påarp och omkringliggande områden. Vi erbjuder ett brett utbud av takläggningstjänster, inklusive ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck samt klassiska tak med minimalt underhåll och mer. Oavsett din konstruktion och dina behov har vi en lösning för dig.

Långvariga taklösningar

Vi samarbetar med Derbigum, en tillverkare av högkvalitativa tätskikt och takpapp. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år med en 20-årig garanti genom dem. Derbigum fokuserar på återvinning och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept.

Med över 40 års erfarenhet av att lägga tak från Derbigum och över 50 års erfarenhet i branschen kan du känna dig trygg när du anlitar oss. Vi har gedigen kunskap om vad som krävs för att skapa ett hållbart tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt typ av tak för din fastighet, som passar perfekt efter era behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!