Din lokala takläggare i Östra Ljungby – För hållbara taklösningar

Vi är specialiserade på takarbete och takläggning i Östra Ljungby och omkringliggande områden. Vår prioritet är att erbjuda högkvalitativa material och hållbara lösningar. Genom kontinuerlig utbildning förbättrar vi ständigt våra takläggares kunskaper för att ge våra kunder den bästa möjliga servicen. Utgångspunkten för vårt arbete är i Markaryd, men vi utför takprojekt i Östra Ljungby med omnejd.

Vi erbjuder olika taklösningar med olika funktioner för att passa olika behov. Bland våra alternativ finns ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och även klassiska tak med minimalt underhåll. Oavsett byggnadskonstruktion och specifika behov kan vi erbjuda en passande lösning.

Hållbara tak som varar länge är vårt mål. Vi samarbetar med Derbigum och använder deras högkvalitativa och hållbara tätskikt och takpapp. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år med en 20-årig garanti genom dem. Derbigum fokuserar på återvinning och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept.

Vi på Markaryds Tak, har över 40 års erfarenhet av att lägga tak från Derbigum och har lång branscherfarenhet på över 50 år. Du kan känna dig trygg när du väljer oss som din takläggare, eftersom vi med vår gedigna kunskap vet vad som krävs för att skapa ett bra tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt typ av tak till din fastighet, baserat på dina specifika behov.

 

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!