Takarbeten i Osby – Erfaren takläggare med fokus på hållbarhet

Vi är det lokala takläggarföretaget i Osby och vi strävar efter att erbjuda högkvalitativt material och en stark miljömedvetenhet. Våra takläggare är kontinuerligt utbildade för att kunna erbjuda bästa möjliga service till våra kunder. Med vår bas i Markaryd utför vi takarbeten i Osby och närliggande områden. Vi tillhandahåller olika taklösningar som passar olika behov, inklusive ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck samt klassiska tak med minimalt underhåll och mer. Oavsett konstruktion och behov kan vi erbjuda en lösning som passar.

Hållbara tak som varar länge

Vi använder högkvalitativa och hållbara produkter från Derbigum, såsom tätskikt och takpapp. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år med en 20-årig garanti genom dem. Derbigum fokuserar på återvinning och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept.

Vi på Markaryds Tak har installerat Derbigums tak i över 40 år och har omfattande erfarenhet av deras produkter och tjänster. Dessutom har vi över 50 års erfarenhet inom branschen. Som kund kan du känna dig trygg när du anlitar oss, eftersom vår gedigna kunskap garanterar att vi vet vad som krävs för att ge dig ett bra tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta taklösningen för din fastighet, baserat på dina specifika behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!