Erfarna takläggare i Örkelljunga för takarbeten och takläggning

Vi är din pålitliga takläggare i Örkelljunga som arbetar med högkvalitativt material och lägger om tak med fokus på hållbarhet. Våra skickliga takläggare får kontinuerlig utbildning för att kunna erbjuda den bästa servicen till våra kunder. Utgående från Markaryd utför vi takarbeten i Örkelljunga och närliggande områden. Vi erbjuder olika lösningar för takläggning som passar olika behov, inklusive ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och klassiska tak med minimalt underhåll med mera. Vi har en lösning för varje byggnadskonstruktion och behov.

Långvariga taklösningar

Vi använder högkvalitativa produkter från Derbigum, såsom tätskikt och takpapp, för våra takarbeten. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år med en 20-årig garanti genom dem. Derbigum fokuserar på återvinning och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept.

Med över 40 års erfarenhet av att lägga tak från Derbigum och mer än 50 års erfarenhet inom branschen kan du känna dig trygg när du väljer oss. Vi har gedigen kunskap och vet vad som krävs för att ge dig ett bra tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt taklösning för din fastighet, baserat på dina behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!