Erfarna takläggare i Olofström

Vi är din pålitliga lokala takläggare i Olofström som strävar efter högkvalitativt arbete och hållbara lösningar. Våra takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att kunna erbjuda bästa möjliga service till våra kunder. Med bas i Markaryd utför vi takarbeten i Olofström och närliggande områden. Vi erbjuder ett brett utbud av takläggningslösningar som inkluderar ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och naturligtvis traditionella tak med minimalt underhåll. Vi har en lösning för varje byggnad och behov.

Långvariga taklösningar

Vi använder högkvalitativa produkter från Derbigum, såsom tätskikt och takpapp. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år med en 20-årig garanti genom dem. Derbigum fokuserar på återvinning och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept.

Vi på Markaryds Tak har arbetat med Derbigums tak i över 40 år och har omfattande erfarenhet av deras produkter och tjänster. Med över 50 års branscherfarenhet kan du vara trygg när du anlitar oss, då vi med vår gedigna kunskap vet exakt vad som krävs för ett bra tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt typ av tak för din fastighet, baserat på dina specifika behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!