Takläggare i Ödåkra – Kvalitet och Hållbarhet

Vi är ditt lokala takläggningsföretag i Ödåkra och lägger stor vikt vid att använda material av hög kvalitet och att vara hållbara i vårt arbete. Våra takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att kunna erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen. Vi är baserade i Markaryd men utför takarbeten i Ödåkra och närliggande områden. Hos oss kan du välja mellan flera olika taklösningar som erbjuder olika funktioner, inklusive ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck samt klassiska tak med minimalt underhåll och mer. Vi kan erbjuda en lösning som passar alla typer av konstruktioner och behov.

Tak som står sig över tid

Vi använder högkvalitativa och hållbara produkter från Derbigum, inklusive tätskikt och takpapp. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år med en 20-årig garanti genom dem. Derbigum fokuserar på återvinning och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept.

På Markaryds Tak har vi lagt tak från Derbigum i över 40 år och har omfattande erfarenhet av deras produkter och tjänster. Med över 50 års erfarenhet inom branschen kan du känna dig trygg när du anlitar oss, eftersom vi med vår gedigna kunskap garanterat vet vad som krävs för att få ett bra tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt typ av tak för din fastighet, skräddarsytt efter dina behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!