Takläggare i Munka-Ljungby: Hållbarhet och Kvalitet

Vi är det lokala takläggarföretaget i Munka-Ljungby som fokuserar på högkvalitativt takarbete och hållbara lösningar. Våra skickliga takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att kunna erbjuda våra kunder den bästa servicen. Vi är baserade i Markaryd men utför takprojekt i Munka-Ljungby och dess omgivningar. Hos oss kan du välja bland flera takläggningsalternativ med olika funktioner, inklusive ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck samt klassiska tak med minimalt underhåll och mer. Vi har en lösning för varje byggnad och behov.

Hållbara tak som varar

 Vi använder högkvalitativa och hållbara produkter från Derbigum, såsom tätskikt och takpapp, för våra takprojekt. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år, och de erbjuder en 20-årig garanti. Derbigum fokuserar på återvinning och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept.

På Markaryds Tak har vi över 40 års erfarenhet av att lägga tak med Derbigums produkter och tjänster. Vi har även över 50 års erfarenhet inom branschen. När du anlitar oss kan du vara trygg i att vi, med vår gedigna kunskap, vet vad som krävs för ett utmärkt takresultat. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta taklösningen för din fastighet, skräddarsydd efter dina specifika behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!