Takläggningsexpeter i Mörarp

Vi är specialister på takläggning i Mörarp och sätter alltid hög kvalitet och hållbarhet i fokus. Våra skickliga takläggare genomgår regelbunden utbildning för att kunna erbjuda den bästa servicen till våra kunder. Med bas i Markaryd utför vi takarbeten i Mörarp och närliggande områden. Vi kan erbjuda olika taklösningar med olika funktioner, inklusive ekologiska tätskikt, tätskikt som binder Co2, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck samt klassiska tak med minimalt underhåll och mer. Vi har en lösning som passar varje byggnad och behov.

Långvariga taklösningar

Vi använder högkvalitativa och hållbara produkter från Derbigum, såsom tätskikt och takpapp. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år med en 20-årig garanti genom dem. Våra tak tillverkas med fokus på hållbarhet och återvinning, då vissa av tätskikten är 100% återvinningsbara. Genom Derbigums unika kvalitetskoncept tar de ett stort miljöansvar.

På Markaryds Tak har vi lagt tak från Derbigum i över 40 år och har omfattande erfarenhet av deras produkter och tjänster. Med över 50 års erfarenhet inom branschen kan du känna dig trygg när du väljer oss. Vi har den gedigna kunskapen som krävs för att säkerställa ett kvalitativt tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt typ av tak för din fastighet, skräddarsytt efter dina behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!