Takläggningsexperter i Markaryd

Vi är din pålitliga takläggare i Markaryd som arbetar med högkvalitativt material och prioriterar hållbarhet. Våra skickliga takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att kunna erbjuda den bästa möjliga servicen till våra kunder. Vi är baserade i Markaryd men utför takarbeten både i Markaryd och i omkringliggande områden. Vi erbjuder olika taklösningar som passar olika behov, såsom ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och självklart klassiska tak med minimalt underhåll med mera. Vi har en lösning för varje konstruktion och krav.

Långvariga tak

Vi samarbetar med Derbigum och använder deras högkvalitativa och hållbara produkter såsom tätskikt och takpapp. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år, och de erbjuder en 20-årig garanti. Derbigum fokuserar på återvinning och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept.

Vi på Markaryds Tak har varit experter på Derbigums tak i över 40 år och har en gedigen erfarenhet av deras produkter och tjänster. Dessutom har vi över 50 års erfarenhet inom branschen. Som kund kan du känna dig trygg när du anlitar oss, eftersom vi med vår omfattande kunskap garanterat vet vad som krävs för ett bra tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt typ av tak för din fastighet, helt utifrån dina behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!