Takarbeten i Lönsboda med fokus på kvalitet och hållbarhet

Vi är de lokala takläggarna i Lönsboda som strävar efter att erbjuda högkvalitativa tak med hållbara materialval. Vårt team av takläggare är kontinuerligt utbildade för att kunna leverera den bästa möjliga servicen till våra kunder. Vi är baserade i Markaryd men utför takprojekt i Lönsboda och dess omgivningar. Vi erbjuder ett brett utbud av lösningar inom takläggning, inklusive ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck samt klassiska tak med minimalt underhåll och mer. Vi har en passande lösning för varje byggnadsstruktur och individuella behov.

Tak som håller länge

Vi använder högkvalitativa och hållbara produkter från Derbigum, såsom tätskikt och takpapp, för våra takprojekt. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år, och vi erbjuder en 20-årig garanti. Derbigum fokuserar på återvinning och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept.

Med över 40 års erfarenhet av att lägga tak från Derbigum och över 50 års erfarenhet i branschen kan du känna dig trygg när du anlitar oss på Markaryds Tak. Vi har gedigen kunskap och vet exakt vad som krävs för att skapa ett bra tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den rätta taklösningen för din fastighet, skräddarsydd efter dina specifika behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!