Takarbete i Ljungbyhed – Din pålitliga takläggare

Vi är den lokala takläggaren i Ljungbyhed som fokuserar på högkvalitativt material och hållbara lösningar. Våra skickliga takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att säkerställa att vi kan erbjuda den bästa servicen till våra kunder. Vi är baserade i Markaryd men utför takläggningar i Ljungbyhed och dess omgivningar. Vi erbjuder en mängd olika alternativ inom takläggning för att tillgodose olika behov, inklusive ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck samt klassiska tak med minimalt underhåll och mer. Vi har en lösning för varje konstruktion och krav.

Hållbara tak som varar

Vi använder högkvalitativa produkter från Derbigum, såsom tätskikt och takpapp, för våra takarbeten. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år, och de erbjuder en 20-årig garanti. Derbigum fokuserar på återvinning och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept.

Med över 40 års erfarenhet av att lägga tak från Derbigum och över 50 års erfarenhet inom branschen kan du känna dig trygg när du anlitar oss på Markaryds Tak. Vi har gedigen kunskap om deras produkter och tjänster och vet exakt vad som krävs för att få ett bra tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt typ av tak för din fastighet, baserat på dina specifika behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!