Takarbete i Ljungby – Erfarna takläggare som lägger om tak med hög kvalitet

Vi är ditt pålitliga takläggarföretag i Ljungby och vi använder endast material av högsta kvalitet med ett starkt fokus på hållbarhet. Våra takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att kunna erbjuda den bästa möjliga servicen till våra kunder. Även om vårt företag är baserat i Markaryd, utför vi takarbeten i Ljungby och närliggande områden. Vi erbjuder en mängd olika taklösningar som kan anpassas efter olika behov, inklusive ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och naturligtvis klassiska tak med minimalt underhåll.

Hållbara tak som varar länge

Vi samarbetar med Derbigum och använder deras högkvalitativa tätskikt och takpapp. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år, och de erbjuder en 20-årig garanti. Derbigum fokuserar på återvinning och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept.

På Markaryds Tak har vi arbetat med Derbigum-produkter i över 40 år och har omfattande erfarenhet av deras produkter och tjänster. Med över 50 års erfarenhet i branschen kan du vara trygg när du anlitar oss. Vi har den gedigna kunskapen som krävs för att ge dig ett utmärkt tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta taklösningen för din fastighet, baserat på dina specifika behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!