Takarbeten i Lagan – Din lokala takläggare för kvalitet och hållbarhet

Vi är ditt pålitliga takläggningsteam i Lagan, och vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa taklösningar med fokus på hållbarhet. Våra skickliga takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att kunna leverera bästa möjliga service till våra kunder. Med bas i Markaryd utför vi takarbeten i Lagan med omnejd. Vi har olika alternativ inom takläggning som kan anpassas efter olika behov, inklusive ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och naturligtvis klassiska tak med minimalt underhåll.

Långvariga taklösningar

Vi använder högkvalitativa produkter från Derbigum, såsom tätskikt och takpapp, för våra takarbeten. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år, har en garanti på 20 år genom Derbigum. Tillverkningen har starkt fokus på återvinning och Derbigum tar sitt ansvar på stort allvar och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept.

Vi på Markaryds Tak har över 40 års erfarenhet av att lägga tak från Derbigum och har omfattande kunskap om deras produkter och tjänster. Med över 50 års erfarenhet i branschen kan du känna dig trygg när du väljer oss för ditt takprojekt. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt taklösning för din fastighet, baserat på dina specifika behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!