Takarbete i Kyrkhult – Din pålitliga takläggare

Vi är dina pålitliga lokala takläggare i Kyrkhult, som strävar efter att erbjuda högkvalitativt material och hållbara lösningar. Våra takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att kunna leverera den bästa möjliga servicen till våra kunder. Utgående från Markaryd utför vi takarbeten i Kyrkhult och omkringliggande områden. Vårt sortiment av takläggning inkluderar olika funktioner såsom ekologiska tätskikt, tätskikt som binder Co2, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och klassiska tak med minimalt underhåll.

Långvarig taklösningar

Vi använder högkvalitativa och hållbara produkter från Derbigum, såsom tätskikt och takpapp, för vårt arbete. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år, och de erbjuder en 20-årig garanti. Tillverkningen av taken sker med fokus på återvinning. Derbigum tar stort ansvar för miljön och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept.

Med över 40 års erfarenhet av att lägga tak från Derbigum och över 50 års erfarenhet inom branschen kan du vara trygg när du väljer oss. Vi på Markaryds Tak har gedigen kunskap om vad som krävs för ett bra tak. Kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta rätt typ av tak för ditt fastighetsbehov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!