Takläggare i Klippan

Vi är dina pålitliga takläggare i Klippan som arbetar med högkvalitativt material och sätter stort fokus på hållbarhet. Våra erfarna takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att kunna erbjuda bästa möjliga service till våra kunder. Vi utgår från Markaryd men utför takarbeten i Klippan och närliggande områden. Vi erbjuder olika typer av takläggning med olika funktioner, inklusive ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och självklart även klassiska tak med minimalt underhåll med mera. Vi har en lösning för varje byggnad och behov.

Långvariga taklösningar

Vi använder högkvalitativa produkter från Derbigum, såsom tätskikt och takpapp. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år och erbjuder en garanti på 20 år genom Derbigum. Tillverkningen av taken drivs med fokus på återvinning. Derbigum tar ett stort miljöansvar och har ett unikt patenterat kvalitetskoncept.

På Markaryds Tak har vi lagt Derbigum-tak i över 40 år och har lång erfarenhet av deras produkter och tjänster. Dessutom har vi över 50 års erfarenhet inom branschen. Som kund kan du känna dig trygg när du anlitar oss, eftersom vår gedigna kunskap garanterar att vi vet vad som krävs för ett bra tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt typ av tak till din fastighet, helt enligt dina behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!