Takarbetare i Jämshög – Din pålitliga takläggare

Vi är ett etablerat takföretag i Jämshög, specialiserade på högkvalitativt takarbete och med en stark inriktning på hållbarhet. Våra skickliga takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att kunna erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen. Trots att vi är baserade i Markaryd, utför vi takprojekt i Jämshög och omkringliggande områden. Vårt tjänsteutbud inom takläggning omfattar olika lösningar med olika funktioner, inklusive ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck samt klassiska tak med minimalt underhåll, och mycket mer. Oavsett byggnadstyp och behov har vi en lösning som passar.

Hållbara tak med lång livslängd

Vi använder högkvalitativa produkter från Derbigum, såsom tätskikt och takpapp, för att säkerställa att ditt tak håller länge. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år, och erbjuder en 20-årig garanti genom Derbigum. Våra tak tillverkas med fokus på hållbarhet och återvinning, då vissa av tätskikten är 100% återvinningsbara. Genom Derbigums unika kvalitetskoncept tar de ett stort miljöansvar.

Med över 40 års erfarenhet av att arbeta med Derbigum-produkter och mer än 50 års samlad erfarenhet inom branschen är vi på Markaryds Tak ett pålitligt val. När du anlitar oss kan du vara trygg i vetskapen om att vår gedigna kunskap säkerställer att vi vet vad som krävs för att skapa ett kvalitativt tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt taklösning för din fastighet, baserat på dina specifika behov och önskemål.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!