Takläggning i Hjärnarp – Lokala experter med fokus på kvalitet och hållbarhet

Vi är stolta att vara din lokala takläggare i Hjärnarp som använder högkvalitativa material och sätter stort värde på hållbarhet. Våra takläggare är välutbildade och strävar efter att ge bästa möjliga service till våra kunder. Utifrån vår bas i Markaryd utför vi takarbete i Hjärnarp och närliggande områden. Vi erbjuder olika lösningar inom takläggning som inkluderar tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och självklart klassiska tak med minimalt underhåll.

Hållbara tak med förväntad livslängd på 50 år

Vi använder högkvalitativa produkter från Derbigum, såsom tätskikt och takpapp, för våra takprojekt. Förväntad livslängd är 50 år, och vi erbjuder en 20-årig garanti genom Derbigum. Tillverkningen av taken sker med grön energi och fokuserar på hållbarhet och återvinning. Derbigum tar ett stort miljöansvar och erbjuder en unik kvalitetsstandard.

På Markaryds Tak har vi över 40 års erfarenhet av att lägga tak från Derbigum och över 50 års erfarenhet inom branschen. Vi har gedigen kunskap och expertis för att säkerställa att ditt tak blir av högsta kvalitet. När du väljer oss som din takläggare kan du vara trygg i vetskapen att vi vet vad som krävs för att ge dig ett utmärkt tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt typ av tak för ditt fastighetsbehov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!