Din proffesionella takläggare i Hittarp

Vi är det lokala takläggarföretaget i Hittarp som arbetar med högkvalitativa material och lägger stor vikt vid hållbarhet. Våra takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att kunna erbjuda bästa möjliga service till våra kunder. Vi är baserade i Markaryd men utför takarbeten i Hittarp och närliggande områden. Vi erbjuder olika lösningar inom takläggning med olika funktioner, såsom ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och naturligtvis klassiska tak med minimalt underhåll och mycket mer. Vi kan erbjuda en lämplig lösning för alla typer av konstruktioner och behov.

Långvariga taklösningar

Vi använder högkvalitativa och hållbara produkter från Derbigum, inklusive tätskikt och takpapp. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år, och vi erbjuder en garanti på 20 år genom Derbigum. Våra tak tillverkas med fokus på hållbarhet och återvinning, då vissa av tätskikten är 100% återvinningsbara. Genom Derbigums unika kvalitetskoncept tar de ett stort miljöansvar. 

Vi på Markaryds Tak har lagt Derbigums tak i över 40 år och har omfattande erfarenhet av deras produkter och tjänster. Vi har över 50 års erfarenhet inom branschen. Som kund kan du känna dig trygg när du väljer oss, eftersom vi med vår gedigna kunskap garanterat vet vad som krävs för att skapa ett bra tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt typ av tak för ditt fastighetsbehov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!