Takläggningsexperter i Helsingborg

Vi är ditt pålitliga takläggningsföretag i Helsingborg och vi strävar efter att använda högkvalitativa material med fokus på hållbarhet. Våra skickliga takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att kunna erbjuda bästa möjliga service till våra kunder. Med bas i Markaryd utför vi takarbeten i Helsingborg med omnejd. Vi erbjuder ett brett utbud av taklösningar för olika ändamål, inklusive tak med vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och självklart klassiska tak med minimalt underhåll.

Hållbara tak med förväntad livslängd på 50 år

Vi samarbetar med Derbigum och använder deras högkvalitativa tätskikt och takpapp. Förväntad livslängd är 50 år, och Derbigum erbjuder en garanti på 20 år. Tillverkningen av taken drivs med grön energi och fokuserar på hållbarhet och återvinning. Derbigum tar stort miljöansvar och erbjuder en unik kvalitetsstandard.

Vi på Markaryds Tak har varit experter på Derbigums tak i över 40 år och har omfattande erfarenhet av deras produkter och tjänster. Vi har även över 50 års erfarenhet inom branschen. Som kund kan du känna dig trygg när du väljer oss, då vår gedigna kunskap garanterar att vi vet vad som krävs för att skapa ett kvalitativt tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt typ av tak för ditt fastighetsbehov. 

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!