Takarbete i Hästveda – Ett hållbart val för ditt tak

Vi är ditt pålitliga val av takläggare i Hästveda som fokuserar på högkvalitativa material och hållbarhet. Våra skickliga takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att erbjuda våra kunder den bästa servicen. Även om vi är baserade i Markaryd utför vi takarbeten i Hästveda och omkringliggande områden. Vårt sortiment inom takläggning inkluderar olika funktioner såsom ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och naturligtvis klassiska tak med minimalt underhåll, och mycket mer. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för varje konstruktion och individuella behov.

Tak som står sig under tiden

Vi använder högkvalitativa och hållbara produkter från Derbigum, såsom tätskikt och takpapp, för vårt arbete. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år, och de erbjuder en 20-årig garanti. Produktionen av deras takmaterial drivs av grön energi och fokuserar på hållbarhet och återvinning. Derbigum tar ett stort miljöansvar och erbjuder en unik kvalitetsstandard.

Markaryds Tak har över 40 års erfarenhet av att använda Derbigums takmaterial och har en gedigen kunskap om deras produkter och tjänster. Med över 50 års erfarenhet inom branschen kan du känna dig trygg när du väljer oss för ditt takarbete. Kontakta oss för att få hjälp att hitta rätt typ av tak till din fastighet, baserat på dina specifika behov och önskemål.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!