Takläggningsexperter i Hässleholm

Vi är ett företag specialiserat på takläggning i Hässleholm som använder högkvalitativa material och sätter stor vikt vid hållbarhet. Våra takläggare genomgår regelbunden utbildning för att kunna erbjuda bästa möjliga service till våra kunder. Vi är baserade i Markaryd men utför takarbeten i Hässleholm och närliggande områden. Vi erbjuder olika lösningar inom takläggning för olika ändamål, inklusive tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och traditionella tak med minimalt underhåll med mera. Oavsett vilken typ av konstruktion eller behov du har, har vi en lösning för dig.

Hållbara tak med förväntad livslängd på 50 år

Vi arbetar med högkvalitativa och hållbara produkter från Derbigum, inklusive tätskikt och takpapp. Förväntad livslängd är 50 år, och vi erbjuder en 20-årig garanti genom Derbigum. Tillverkningen av taken sker med fokus på hållbarhet och återvinning och drivs av grön energi. Derbigum tar ett stort miljöansvar och erbjuder en unik kvalitetsstandard.

Vi på Markaryds Tak har arbetat med Derbigums tak i över 40 år och har omfattande erfarenhet av deras produkter och tjänster. Dessutom har vi över 50 års erfarenhet inom branschen. När du anlitar oss kan du känna dig trygg eftersom vi med vår gedigna kunskap vet vad som krävs för att få ett bra tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt typ av tak för din fastighet, baserat på dina specifika behov. 

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!