Takarbeten och Takläggare i Gantofta

Vi är det lokala företaget för takläggning i Gantofta, med fokus på högkvalitativt material och hållbarhet. Våra takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Utgående från Markaryd utför vi takarbeten i Gantofta och dess omgivningar. Vi erbjuder olika lösningar inom takläggning, såsom tak för vattenåtervinning, tätskikt som binder Co2, tak för parkeringsdäck och klassiska tak med minimalt underhåll.

Hållbara tak som förväntad livslängd på 50 år

Vi använder högkvalitativa produkter från Derbigum, inklusive tätskikt och takpapp. Förväntad livslängd är 50 år, och vi erbjuder en garanti på 20 år genom Derbigum. Tillverkningen av taken sker med grön energi och fokuserar på hållbarhet och återvinning. Derbigum tar ett stort miljöansvar och erbjuder ett unikt kvalitetskoncept.

På Markaryds Tak har vi över 40 års erfarenhet av att lägga tak från Derbigum och mer än 50 års erfarenhet inom branschen. Med vår gedigna kunskap kan du känna dig trygg när du anlitar oss, vi vet precis vad som krävs för ett bra tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt typ av tak för din fastighet, som passar dina specifika behov. 

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!