Professionell takläggare i Diö

Vi är stolta över att vara din pålitliga takläggare i Diö, som använder högkvalitativa material och har starkt fokus på hållbarhet. Vårt dedikerade team av takläggare får kontinuerlig utbildning för att kunna erbjuda den bästa servicen till våra kunder. Även om vi är baserade i Markaryd, utför vi takarbeten i Diö och närliggande områden. Vi erbjuder ett brett utbud av taklösningar som inkluderar tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och klassiska tak med minimalt underhåll.

Hållbara tak som varar

Vi använder högkvalitativa produkter från Derbigum, inklusive tätskikt och takpapp, för våra takprojekt. Förväntad livslängd är 50 år, och vi erbjuder en 20-årig garanti på vårt arbete genom Derbigum. Våra tak tillverkas med fokus på hållbarhet och återvinning, då vissa av tätskikten är 100% återvinningsbara. Genom Derbigums unika kvalitetskoncept tar de ett stort miljöansvar.

Med över 40 års erfarenhet av att lägga tak från Derbigum och över 50 års branscherfarenhet kan du känna dig trygg när du anlitar oss på Markaryds Tak. Vi har gedigen kunskap om deras produkter och tjänster och vet exakt vad som krävs för att skapa ett hållbart tak av hög kvalitet. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta den perfekta taklösningen för din fastighet, anpassad efter dina behov 

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!