Takläggningstjänster i Bjärnum

Vi är ett företag specialiserat på takläggning i Bjärnum, och vi strävar efter att använda högkvalitativa material och fokusera på hållbarhet. Våra takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att säkerställa att vi kan erbjuda den bästa möjliga servicen till våra kunder. Med bas i Markaryd utför vi takarbeten i Bjärnum och närliggande områden. Vi erbjuder olika taklösningar med olika funktioner, såsom tak för vattenåtervinning, tätskikt som binder Co2, tak för parkeringsdäck och även traditionella tak med minimalt underhåll med mera. Oavsett konstruktion och behov har vi en lösning att erbjuda.

Långvariga tak

Vi använder högkvalitativa produkter från Derbigum, inklusive tätskikt och takpapp. Förväntad livslängd är 50 år, och Derbigum erbjuder en garanti på 20 år. Vissa av Derbigums tätskikt är 100% återvinningsbara. Derbigum är engagerade i att ta ett stort miljöansvar och erbjuder ett unikt kvalitetskoncept.

Vi på Markaryds Tak har varit återförsäljare av Derbigum-tak i över 40 år och har omfattande erfarenhet av deras produkter och tjänster. Dessutom har vi över 50 års samlad erfarenhet inom branschen. Som kund kan du känna dig trygg när du anlitar våra erfarna takläggare eftersom vi med vår gedigna kunskap vet exakt vad som krävs för att få ett bra tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt typ av tak för din fastighet, skräddarsytt efter dina behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!