Takläggare i Ängelholm – Kvalitet och hållbarhet för ditt tak

Vi är stolta att vara ditt lokala val för takläggning i Ängelholm, där vi använder högkvalitativa material och fokuserar på hållbarhet. Våra takläggare genomgår kontinuerlig utbildning för att kunna erbjuda bästa möjliga service till våra kunder. Med bas i Markaryd utför vi takarbeten i Ängelholm och dess omgivningar. Vi erbjuder olika taklösningar för olika ändamål, inklusive ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och naturligtvis klassiska tak med minimalt underhåll med mera. Vi har en lösning för varje byggnad och varje behov.

Hållbara tak med lång livslängd

Vi använder högkvalitativa produkter från Derbigum, såsom tätskikt och takpapp. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år med en 20-årig garanti genom dem. Derbigum fokuserar på återvinning och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept.

Vi på Markaryds Tak har varit experter på Derbigum-tak i över 40 år och har omfattande erfarenhet av deras produkter och tjänster. Med över 50 års erfarenhet inom branschen kan du känna dig trygg när du anlitar oss, eftersom vi med vår gedigna kunskap vet exakt vad som krävs för att skapa ett bra tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta taklösningen för din fastighet, skräddarsydd efter dina specifika behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!