Erfarna takläggare i Älmhult för pålitliga takarbeten

Vårt team av professionella takläggare är stolta över att vara din lokala takexpert i Älmhult. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa taklösningar med fokus på hållbarhet. För att säkerställa bästa möjliga service till våra kunder genomgår våra takläggare kontinuerlig utbildning. Även om vi har vårt säte i Markaryd, utför vi takarbeten i Älmhult och närliggande områden. Vi erbjuder ett brett spektrum av takläggningstjänster som inkluderar olika funktioner och alternativ.

Vi är specialiserade på att installera ekologiska tätskikt, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och klassiska tak med minimalt underhåll, och mycket mer. Oavsett vilken typ av konstruktion eller behov du har, har vi en skräddarsydd lösning för dig.

Långvariga tak av hög kvalitet

Vi använder oss av högkvalitativa produkter från Derbigum, inklusive tätskikt och takpapp. Derbigums takpapp har en förväntad livslängd på minst 50 år med en 20-årig garanti genom dem. Derbigum fokuserar på återvinning och erbjuder ett unikt patenterat kvalitetskoncept.

Vi på Markaryds Tak har över 40 års erfarenhet av att lägga tak från Derbigum och har därmed djup kunskap om deras produkter och tjänster. Med över 50 års branscherfarenhet kan du vara trygg när du anlitar oss. Vi vet precis vad som krävs för att ge dig ett bra tak. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta den perfekta taklösningen för din fastighet, helt anpassat efter dina behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!