Takläggare i Älmhult

Vi är din lokala takläggare i Älmhult med högkvalitativt material och stort fokus på hållbarhet. Våra takläggare får kontinuerlig utbildning för att vi ska kunna erbjuda bästa möjliga service till våra kunder. Vi utgår från Markaryd men utför takarbeten i Älmhult med omnejd. Vi erbjuder flera lösningar inom takläggning med olika funktioner, bland annat ekologiska tak, tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och såklart klassiska tak med minimalt underhåll med mera. Vi erbjuder en lösning för varje konstruktion och behov.

Tak som varar länge

Vi arbetar med högkvalitativa och miljövänliga produkter från Derbigum i form av tätskikt och takpapp. Derbigums takpapp har en garanterad livslängd på minst 40 år och vi erbjuder en garanti på 20 år. Tillverkningen av taken drivs av grön energi med fokus på hållbarhet och återanvändning. Derbigum tar ett stort miljöansvar och erbjuder ett unikt kvalitetskoncept.

Vi på Markaryds Tak har lagt tak från Derbigum i över 35 år och har lång erfarenhet av deras produkter och tjänster. Utöver det har vi över 50 års erfarenhet i branschen. Som kund kan du känna dig trygg när du anlitar oss då vi med vår gedigna kunskap garanterat vet vad som krävs för ett bra tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt typ av tak till din fastighet, helt utefter era behov.

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!