Takläggare i Allerum

Vi är ditt takläggningsföretag i Allerum som använder högkvalitativa material och lägger stor vikt vid hållbarhet. Våra takläggare får kontinuerlig utbildning för att kunna erbjuda bästa möjliga service till våra kunder. Vi utgår från Markaryd men utför takarbeten i Allerum och närliggande områden. Vi erbjuder olika lösningar inom takläggning med olika funktioner, såsom tak för vattenåtervinning, tak för parkeringsdäck och självklart klassiska tak med minimalt underhåll med mera. Vi har en lösning för varje konstruktion och behov.

Tak som håller länge

Vi arbetar med högkvalitativa produkter från Derbigum, såsom tätskikt och takpapp. Förväntad livslängd är 50 år, och vi erbjuder en garanti på 20 år genom Derbigum. Tillverkningen av taken drivs med grön energi och fokuserar på hållbarhet och återvinning. Derbigum tar ett stort miljöansvar och erbjuder ett unikt kvalitetskoncept.

På Markaryds tak har vi lagt tak från Derbigum i över 35 år och har lång erfarenhet av deras produkter och tjänster. Dessutom har vi över 50 års erfarenhet inom branschen. Som kund kan du känna dig trygg när du anlitar oss eftersom vi med vår gedigna kunskap vet precis vad som krävs för ett bra tak. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt typ av tak till din fastighet, baserat på dina behov. 

Kontakta oss

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer!